Bij de ingang

Wat brengt u hier?

In de ontvangsthal vragen we de bezoekers van het IPO Jaarcongres waarom ze hier vandaag aanwezig zijn.

“Ik ben in maart begonnen en dus nog vrij nieuw als Statenlid. Ik ben vandaag naar het IPO-jaarcongres gekomen omdat ik allereerst benieuwd ben wat het IPO allemaal doet. Daarnaast ben ik als portefeuillehouder Bereikbaarheid geïnteresseerd in onderwerpen als bereikbaarheid en openbaar vervoer. Ik hoop nieuwe mensen te ontmoeten en kennis op te doen.”

Michiel Rogier
Statenlid CDA Provinciale Staten Zuid-Holland

“Wij helpen en ondersteunen decentrale overheden op het gebied van Europees recht. Ik ben vandaag naar het IPO Jaarcongres gekomen omdat ik als directeur van het Kenniscentrum Europa Decentraal geïnteresseerd ben in wat de decentrale overheden op dit gebied bezighoudt. Ik ben benieuwd naar de vragen vanuit de provincies.”

Fenna Pols
Directeur Kenniscentrum Europa Decentraal

“Ik ben hier vandaag om mijn fractie te ondersteunen. Ik hoop daarnaast in gesprek te gaan met andere Statenleden uit het hele land. Ik verwacht een hele hoop informatie op te halen en mee terug te nemen naar de fractie, zodat wij daar in de regionale politiek mee aan de slag kunnen.”

Frerick Althof
Fractie- en communicatiemedewerker D66 Groningen

“Ik heb een carrièreswitch gemaakt en ben dus helemaal nieuw in de politiek. Sinds maart ben ik Statenlid voor de Partij van de Arbeid in de provincie Noord-Holland. Mijn voornaamste doel vandaag is dan ook netwerken. Aan het einde van de dag hoop ik een aantal nuttige contacten opgedaan te hebben.”

Annette de Vries
Statenlid Partij van de Arbeid Provinciale Staten Noord-Holland
Ellen Brunninkhuis
Voeg toe aan selectie